fotograferen met een hart

Landschapfoto
foto van een landschap met opkomen dauw. Copyright LTP

Fotograferen met een hart voor mensen.

Doordat mijn hostingbedrijf de stekker heeft uitgetrokken moet ik spijtig genoeg een nieuwe website maken van begin tot einde. Is dit erg? Ja eigenlijk wel maar ook weer niet. Het geeft me een opportuniteit om even stil te staan met de specialisaties als fotograaf, die ik met veel liefde en heel mijn hart graag jullie toevertrouw.

Natuurlijk is een mooi website aangenaam om naar te kijken. En om dat te realiseren heb ik natuurlijk een beetje tijd voor nodig. Dit wil niet zeggen dat ik geen foto’s meer neem. Neen, integendeel ik blijf mijn specialitaties doen zoals: Portretten, Reportages van feesten, evenementen, huwelijken, enz doen en blijf jullie van dienst met adviezen en opleidingen. En beter ik ben bezig met een aantal leuke website lancering promo’s te voorbereiden en nog veel meer.

Dit kan u nu vinden op deze pagina:

Wanneer is de site klaar?
U kunt mij ook helpen!
Hebt u een vraag?

Wanneer is de site klaar?

Ik heb mijn target gezet begin september. Dan begint het nieuw schooljaar.

 

U kunt mij ook helpen!

Ik ben altijd bezig met fotografie in al zijn vormen. Maar soms is het moeilijk te weten te komen waarom fotografie voor iemand zo belangrijk is. Voor sommige is dat om herinneringen te hebben. Voor andere is dan meer het zakelijk. Wat is dat voor jou? Waar wenst jij meer over te weten komen. Waarom vraag je een fotograaf of doe je het zelf. Laat het me weten en ontvang bij de lancering een verrassing!

Heb u een vraag?

Heb je interesse te weten wanneer de site online gaat en welke promotie te krijgen valt.
Schrijft u dan in op mijn nieuwsbrief .

Heb je vragen over fotografie, photobooth, fotomarketing, of uitvaartfotografie laat het me weten. Of heb je een uitdaging en je weet niet of het kan, wat dan ook! Geef me zoveel mogelijk informatie en ik probeer u zo goed mogelijk te begeleiden.

Geef me een belletje op 0477 69 33 16. Als je liever een mailtje stuur info@tombeurlaurent.be of vul het contactformulier.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page